První kontakt telefonicky PO-PÁ v době od 8:00 - 15:00 hod. nebo e-mailem. Požadavky: - poloviční úvazek, od r. 2026 možnost celého úvazku, možnost prodloužení…
První kontak telefonicky Po-Pá: 8:00 - 15:30 nebo e-mailem Požadavky: - místo výkonu práce Žulovsko, Vidnavsko, Javornicko - trestní bezúhonnost, kvalifikace…
První kontakt písemný e-mailem. Kdo jsme Smart Module je rodinnou společností, zaměřující se na komplexní služby v oblasti architektury, projektování, výroby,…
Montáž a servis gastronomických zařízení
Kontakt POUZE e-mailem (životopisy zasílat na mail obchod@). Nástup dle dohody, ranní směny Požadujeme: SŠ, SOŠ technického zaměření, praxe v obdobné pozici,…
Zajištění administrativy příjmu zboží / vrácení Zaměstnanecké výhody: Při splnění podmínek 1 týden dovolené navíc, příspěvek na stravování, karta Multisport…
První kontakt je možný POUZE telefonicky nebo e-mailem.
Jste zkušená sestra s ambicí uplatnit své odborné i vůdcovské dovednosti? Hledáte profesní nabídku v prostředí intenzivní péče? Využijte příležitost pro změnu…
Hledáme brigádníky na pozici ošetřovatel/ka skotu na farmu v Rovensku. Jedná se především o zástupy za dovolené a pracovní neschopnosti. Práce nárazově, dle…
Kontaktní osoba Matoušek Petr, tel. 606 021 171 (volat 6:00-14:00), e-mail: matousek@ Požadujeme: znalost čtení výkresové dokumentace a konstrukčních rozpisek,…
NABÍZÍME: - náborový příspěvek 100 000 - 120 000 Kč (dle skupiny řidičského oprávnění) - možnost rozšíření řidičského oprávnění na náklady DPMO, a. s. - mzda v…
Pracovní doba 7:00 - 11:00 hodin, náplň práce - odběry krve. Hledáme spolehlivou pracovnici/pracovníka na trvalý pracovní úvazek. První kontakt POUZE e-mailem…
Kontakt POUZE e-mailem. Řidič musí být držitelem ŘP skupiny B.
Kontakt je možný osobně na adrese pracoviště Bílá Lhota č. p. 1, 783 21 Chudobín, telefonicky nebo e-mailem. Prac. doba: 6:00 - 14:15 hod. Požadavky: schopnost…
Vhodné pro OZP. Vedení malého týmu chocolatiérů. Výroba prémiových čokolád, pralinek a dražovaných výrobků. Vývoj nových produktů, příchutí a inovací v…